Uutisoitu eläinsuojelutapaus

Tämä osio on tarkoitettu hallituksen tiedottamiseen
Marjo Berg

Uutisoitu eläinsuojelutapaus

ViestiKirjoittaja Marjo Berg » 02.12.2016 15:13

Viime viikkoina on laajasti herättänyt keskustelua oikeudenkäynti koskien laajalti uutisoituja eläinsuojelurikkomuksia. Rotujärjestön hallituksessa on myös paljon keskusteltu asiasta. Valitettavasti rotujärjestön lailliset toimintamahdollisuudet tällaisessa tapauksessa ovat varsin rajalliset.

Samana päivänä kun asiassa annettiin oikeuden tuomio, teki rotujärjestön hallitus nopean päätöksen poistaa näiden kenneleiden mainokset, yhteystiedot sekä pentueet yhdistyksen jäsenjulkaisusta sekä kotisivuilta.

Rotujärjestö on myös tiedottanut Kennelliittoa asiasta ja tuonut heille ilmi, että näiden kenneleiden pentuja on myös Kennelliiton pentuvälityksessä. Rotujärjestö ei voi vaikuttaa tähän asiaan vaan Kennelliitto tekee itse ratkaisunsa omasta puolestaan. Rotujärjestö selvittää mahdollisuutta koirien polveutumistestaamiseen.

Näiden kasvattajien kenneltoimintaan tai toimintatapoihin liittyvissä rikkeissä suosittelemme olemaan yhteydessä suoraan Kennelliittoon. Rotujärjestö jatkaa myös edelleen yhteydenpitoa Kennelliiton kanssa asiaan liittyen.

Paluu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: 1 ja 0 vierailijaa